Ελληνικά

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

SKU:
PS4G-3014365
49,90 €
Διαθεσιμότητα: 
Κατόπιν παραγγελίας
Κατάσταση: 
Καινούριο
Περιγραφή: 

Ημερομηνία κυκλοφορίας  
07/03/2017

 

 

Το Tom Clancy's Chost Recon® Wildlands είναι το πρώτο στρατιωτικό παιχνίδι βολών σε ένα τεράστιο, επικίνδυνο και διαδραστικό ανοιχτό κόσμο που μπορείτε να παίξετε μόνοι σας ή σε κατάσταση co-op τεσσάρων παικτών.

Καλώς ήλθατε στη Βολιβία. Από το διαβόητο Death Road μέχρι τη μεγαλύτερη έκταση αλυκής στο κόσμο, εξερευνήστε τον μεγαλύτερο ανοιχτό κόσμο παιχνιδιού που έχει δημιουργήσει η Ubisoft μέχρι στιγμής. Ανακαλύψτε τεράστιες περιοχές εμπνευσμένες από τη Βολιβία και τη Νότια Αμερική, με εντυπωσιακό περιβάλλον. Εξερευνήστε εκατοντάδες χωριά, αξιοθέατα και θρύλους της περιοχής σε ένα από τα πολλά διαθέσιμα οχήματα, εντός και εκτός δρόμου, από τον αέρα, τη γη και τη θάλασσα. Νιώστε τη κουλτούρα του τόπου καθώς γνωρίζετε ντόπιους που αντιδρούν ανάλογα με τα δικά τους προσωπικά σχέδια και ζήστε τις εναλλαγές του καιρού και του φωτός ανάλογα με την ώρα της ημέρας.

Γίνετε Ghost. Ηγηθείτε μιας ομάδας από τέσσερα Ghosts, τους καλύτερους πράκτορες του Αμερικάνικου στρατού. Παίξτε μόνοι ή με έως τρεις φίλους σας μέσω διαδικτύου σε αυτή τη ρεαλιστική περιπέτεια που τους επιτρέπει να μπαίνουν στο παιχνίδι οποιαδήποτε στιγμή. Εκτελέστε τις αποστολές σας με οποιαδήποτε σειρά, και τρόπο, θέλετε. Σαμποτάζ, ανακρίσεις, απαγωγές και εκτελέσεις είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχετε στη διάθεση σας για να ολοκληρώσετε μια αποστολή. Αναβαθμίστε και τροποποιήστε τον πράκτορα σας με την εμπειρία και τα υλικά που αποκτάει στο πεδίο της μάχης.

Χειραγωγήστε - και δείτε τις συνέπειες. Ελάτε σε επαφή με διάφορες παρατάξεις. Μαζέψτε πληροφορίες από το Καρτέλ Santa Blanca, δωροδοκήστε τη στρατιωτική δύναμη Unidad, επωφεληθείτε από τους ντόπιους επαναστάτες ή προστατέψτε τον τοπικό πληθυσμό. Ξεκινήστε διαμάχες μεταξύ των εγχώριων παρατάξεων για αντιπερισπασμό, και πετύχετε τους στόχους σας. Ο κόσμος θα αντιδράσει διαφορετικά στις επιλογές που κάνετε. Αναπάντεχες ευκαιρίες και δυσκολίες μπορεί να συνοδεύουν οποιαδήποτε κατάσταση και να μετατραπούν σε μακροχρόνιες συνέπειες. Χειριστείτε το σύστημα - διαχειριστείτε τις ευκαιρίες.

 

    Video: