Ελληνικά

DYING LIGHT - THE FOLLOWING: ENHANCED EDITION

SKU:
PS4G-3014124
24,90 €
Διαθεσιμότητα: 
Άμεσα διαθέσιμο
Κατάσταση: 
Καινούριο
Περιγραφή: 

Η μάχη για την επιβίωση συνεχίζεται με το Dying Light: The Following Enhanced Edition! Ο πολυβραβευμένος τίτλος της Techland επιστρέφει στην καλύτερη μορφή του, καθώς όπως προδίδει το όνομα, η Enhanced Editionφέρνει βελτιώσεις στο γνώριμο παιχνίδι όπου συνδυάζεις παρκούρπυροβόλα όπλα, μάχη σώμα με σώμα και γρήγορη σκέψη για να επιβιώσεις απέναντι στις ορδές των ζόμπι! Θα ζήσεις για να δεις το πρώτο φως της μέρας;

Ελευθερία κινήσεων, όπου ο παίκτης μπορεί να σκαρφαλώνει και να χρησιμοποιεί το περιβάλλον του ως «παιδική χαρά» για να ξεφύγει ή να πολεμήσει τα ζόμπι, συνδυάζεται με ακαριαίες αντιδράσεις στην οποιαδήποτε κατάσταση, πάντοτε με το ένστικτο της επιβίωσης. Ένας τεράστιος χάρτης για να εξερευνήσεις,πολλά όπλα για να χρησιμοποιήσεις και πολλές επιλογές να αναπτύξεις διάφορες δεξιότητες, όλα σχεδιασμένα για να έχεις την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας σε έναν εχθρικό κι επικίνδυνο κόσμο.

Η The Following Enhanced Edition έκδοση του παιχνιδιού περιλαμβάνει:

  • Επιβίωσε ενάντια στην αποκάλυψη, όπου τα ζόμπι έχουν καταλάβει την πόλη και αναγκάζεσαι να μαζεύεις προμήθειες το πρωί για να επιβιώνεις το βράδυ -- εκτός αν είσαι γενναίος και είσαι μονίμως έξω!
  • Απόλυτη ελευθερία στις κινήσεις σου με ένα βαθύ σύστημα παρκούρ που συνδυάζεται με τα όπλα και τις επιθέσεις σου
  • Τεράστιος ανοιχτός κόσμος, και πολύ επιπλέον περιεχόμενο σε σχέση με την αρχική έκδοση, τα οποία όλα μαζί υπόσχονται δεκάδες ώρες διασκέδασης
  • Παίξε online με ως και 3 ακόμη επιζήσαντες για να τετραπλασιάσεις τη διασκέδαση!
  • The Following DLC: Ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Kyle Crane, τεραστίου μεγέθους. Ανακάλυψε το μυστήριο πίσω από μια παράξενη οργάνωση, καθώς φεύγεις από την καραντίνα και ταξιδεύεις σε ένα φαινομενικά ήσυχο μέρος στην ύπαιθρο, μια νέα περιοχή που σαν έκταση είναι μεγαλύτερη από αυτή του βασικού παιχνιδιού! Σύμμαχός σου ένα όχημα, ένα buggy παντός εδάφους, το οποίο μπορείς να προσαρμόσεις στις ανάγκες σου -- από τα όπλα του ως την εμφάνισή του!
  • Όλα τα DLC και updates: Όλα τα πακέτα επιπλέον περιεχομένου που κυκλοφόρησαν για το παιχνίδι περιέχονται, όπως το Be The Zombie όπου παίζεις ως ζόμπι ενάντια σε παίκτες, το The Bozak Horde mode όπου υπερασπίζεσαι την περιοχή σου ενάντια σε ατέλειωτα κύματα ζόμπι, και πολλά άλλα. Επιπλέον, όλες οι αναβαθμίσεις του παιχνιδιού περιέχονται, οπότε αποκτάς άμεσα πρόσβαση στη νεότερη έκδοση του τίτλου.
  • Enhanced Edition: Enhanced σημαίνει βελτιωμένο, κι έτσι η έκδοση αυτή περιλαμβάνει νέες κινήσεις παρκούρ, νέα μοντέλα χαρακτήρων, βελτιωμένη νοημοσύνη ζόμπι και ανθρώπων, βελτιωμένα γραφικά και ήχο, βελτιώσεις στον χειρισμό και πολλά, αμέτρητα άλλα!
Video: